Pelletkachel Limburg, hoog rendement en besparing op energiekosten

Pelletkachel Limburg is gevestigd aan de Windmolenbosweg 7a te Haelen. Wij verkopen pelletkachels van de merken Edilkamin, Tepor en Duroflame. Onze showroom is geopend op woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.  

Een pelletkachel heeft een ontzettend hoog rendement en bespaart flink op uw energiekosten. Wij bieden ook design kachels aan! De pelletkachel is een elektronisch geregelde kachel waarin houtpellets verbrand worden. Houtpellets zijn cilindrisch gevormde korrels hout, gemaakt van samengeperst zaagsel en schone houtresten uit de houtindustrie. De pelletkachel lijkt vanwege het raam waarin de vlam zichtbaar is op een houtkachel. 

Ook voor onderhoud van uw pelletkachel en voor de verkoop van pellet korrels bent u aan het juiste adres bij Pelletkachel Limburg te Haelen.   

De eigenaren Boy Schreurs en Peter Poels nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in hun nieuwe showroom. Bezoek alvast onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.