GSG kledingsponsor van UCI en Nationale Kleeberg Cross

 GSG is er trots op dat ze de 2022 editie van de Kleeberg Cross mogen ondersteunen. Deze geweldige cyclocrossrace  vindt plaats in Nederland, het land van wielerpassie en kampioenen met een race-dna zoals ook GSG dat heeft.

GSG is een merk dat sinds 1984 actief is in de productie van sportkleding. GSG is opgericht door Simone Fraccaro een voormalig professionele weg- en baanrenner in de jaren ’70 en ’80. Het bedrijf is tegenwoordig een van de 5 toonaangevende fabrikanten van custom fietskleding in Italië. GSG levert zijn producten aan klanten in meer dan 50 landen wereldwijd, maar produceert nog altijd het volledige assortiment in het noordoosten van Italië. Op deze manier kunnen wij snelle leveringen, flexibele hoeveelheden en een breed scala aan producten garanderen.

Meer info op website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.