Onze nieuwe hoofdsponsor, een tropische verrassing

We zijn er trots op om onze nieuwe hoofdsponsor aan u te mogen voorstellen. Een sponsor waarmee we de komende jaren samen aan de slag gaan om de Kleeberg Challenge nog meer uitstraling te geven. Stiekum zijn we aan het denken aan een zandstrandje met zwembad en palmbomen op de flanken van de Kleeberg.  Zulk soort gedachtes krijg je ook als je denkt aan onze nieuwe hoofdsponsor.

Klik op onderstaande foto en we nemen u mee naar onze nieuwe hoofdsponsor : Lions Dive & Beach Resort Curaçao

 

Lions Dive & Beach Resort Curaçao is een van de gezelligste en zeker het sportiefste hotel van het zonnige Curaçao en daarmee het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie. Kom tot rust op ons schitterende privé strand, verken de fascinerende onderwaterwereld, geniet in de nabijgelegen historische binnenstad van Willemstad en struin over de naast het resort gelegen boulevard. De inwendige mens wordt prima verzorgd bij een van de vier bars & restaurants en de sportievelingen komen aan hun trekken in het unieke 50 meter zwembad, bij de Body Beach Wellness Club, Ocean Encounters duikschool of met de diverse sportieve mogelijkheden in de omgeving van het Resort.

Klik hier om naar de website van hoofdsponsor te gaan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.