Willem Marcus, stacaravan- en chalet verhuur tijdens de Kleeberg Challenge

Nog op zoek naar een geweldige mooie verblijfplaats tijdens de 7de Kleeberg Challenge?  Willem Marcus verhuurt stacaravans- en chalets op het nieuwe Topparken Residence Valkenburg in Schin op Geul. Het park is stijlvol ingericht met chalets en stacaravans, maar er is ook voldoende ruimte voor  kampeerders met tenten en caravans. Kortom een nieuwe parel in het Limburgse landschap.

De nieuwe stacarvans hebben zéér ruime staplaatsen met een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg. Deze staplaatsen hebben allemaal een terras gericht op het zuiden. Bij zonnig weer is het op de terrassen genieten van ’s morgens tot zonsondergang. Meer informatie is te vinden op facebook en op de website www.willemmarcus.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.