MVGM vastgoedregisseurs, een nieuwe sponsor voor de Kleeberg Challenge

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen.

Met zo’n 600 medewerkers en landelijke dekking vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het adviseren en uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van onroerend goed. Door de bundeling van krachten van de verschillende bedrijfsonderdelen kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen.

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Bovendien wordt u altijd begeleid door uw ‘eigen’ MVGM bedrijfsmakelaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel op uw wensen worden ingespeeld. Ook als die in de loop van tijd veranderen.

MVGM voert als grootste vastgoeddienstverlener van Nederland het beheer over:

– 60.000 huurwoningen

– meer dan 1,5 miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte

– ruim 1,5 miljoen vierkante meter winkelruimte

– 50.000 appartementen van bijna 3.000 VvE’s

– en tal van andere projecten

MVGM werkt voor nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, verzekeringsmaatschappijen, overheden en overheidsinstanties.

Door de bundeling van krachten van de verschillende specialisaties kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van nationale en internationale ervaring en kennis van landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen.

Bekijk meer informatie over MVGM op www.mvgm.nl of neem contact met ons op via 043-3515550 of via bedrijfshuisvesting.maastricht@mvgm.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.