Wielrennen ,een sport die de Rabobank graag ondersteunt

Ook al is de Rabobankorganisatie op 31 december 2012 gestopt met de sponsoring van de professionele herenwielerploeg. De Rabobank blijft wel als sponsor verbonden aan de vrouwenploeg, het veldrijden en de amateursport. Hieronder vallen de jeugdopleiding en de ondersteuning van de sportieve fietsers via het partnership met de KNWU.

Het wielrennen is en blijft voor de Rabobank en dus ook voor Rabobank Centraal Zuid-Limburg een sport die we graag ondersteunen.

Rabobank centraal Zuid-Limburg investeert in een vitaal centraal Zuid-Limburg. En als we het hebben over vitaliteit, dan is de Isaac Kleeberg Challenge op tweeƫrlei manieren uit te leggen. Het evenement, georganiseerd door vele vrijwilligers, brengt activiteit en bedrijvigheid in Mechelen en uiteraard het fietsen zorgt voor vitaliteit van de deelnemers.

Daarnaast is het deelnemersveld uitsluitend jongeren en dat is een doelgroep waarbij Rabobank centraal Zuid-Limburg zich extra betrokken voelt.

Rabobank centraal Zuid-Limburg wenst de organisatie veel succes en de deelnemers een sportieve strijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.