Kleeberg Cross; opening Nederlands en Belgisch veldritseizoen

We zijn er ook dit jaar weer bij en ditmaal zelfs één week vroeger dan tijdens onze 1ste editie. We trappen af op zondag 1 september en zijn daarmee zelfs de eerste cross voor de Belgische veldrijders. Op en rond de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalclub RKMVC en het vakantiepark Mechelerhof hebben we dit jaar een vernieuwd uitdagend parcours uitgetekend. Technischer, meer trappen, meer zand, meer hoogtemeters.

De 1ste editie kenmerkte zich door overdadige zonneschijn, een harde ondergrond en het uitdagende technische gedeelte in het parcours. Voor velen was het nog aftasten hoe het met de vorm stond; is de voorbereiding op het crossseizoen de juiste, heb ik al goede vorm? En hoever staat het met de vorm van mijn concurrenten! De dag van de waarheid dus.

En dat zal dit jaar niet anders zijn. De vragen aan het begin van een nieuw seizoen zijn niet anders dan die van een jaar geleden. Op zondag 1 september worden de eerste antwoorden verkregen. Op naar weer een geweldig mooi veldritseizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.