Laven Hoveniers steunt Kleeberg Cross bij realisatie vernieuwd parcours

Laven Hoveniers trok afgelopen week met een graafmachine richting Mechelen en hielp de organisatie van de Kleeberg Cross bij de realisatie van het vernieuwde parcours. Super bedankt en daarom geven we graag aandacht aan dit mooie jonge en dynamische bedrijf uit Sittard.

Laven Hoveniers Sittard is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf met een breed netwerk van betrouwbare partners. Met Sittard als thuisbasis is Laven Hoveniers actief van Maastricht tot ver in Midden-Limburg.

Laven Hoveniers is een bedrijf met een ruime ervaring in het aanleggen van zowel particuliere tuinen, bedrijfsterreinen en parken waar de klant eindelijk weer Koning is. Bovendien beschikken ze over de juiste kennis om uw tuin of bedrijfsterrein te onderhouden. Of het nu gaat om het eenmalige opschonen, het jaarlijks onderhoud of het snoeien en kappen van hagen en bomen alles is bespreekbaar.

Het opstellen van een plan van aanpak en het streven naar het ideale, hoogst haalbare resultaat dat er te realiseren is, dat is de hoofdkern binnen het bedrijf.

Neem gerust een kijkje op deze website. www.lavenhoveniers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.