Wij zijn Avanti

Met onze no-nonsense aanpak zijn we al 20 jaar hard aan het werk om de meest allround dienstverlener te zijn in arbeidsbemiddeling. Dit doen we vanuit ons kantoor in Brunssum gelegen in het zuidelijke Limburg, waar je altijd binnen mag lopen voor advies of een kop koffie. Dit kenmerkt ons misschien ook het beste. Wij zijn open, persoonlijk en betrokken waarbij we met korte lijnen zorgen dat jij die geweldige werknemer, werkgever of opleiding vindt. Dit in combinatie met onze kennis van de markt en de enorme gedrevenheid, maakt ons tot jouw betrouwbare partner.

Avanti denkt vooruit

Als werkgever wil jij je samen met alle medewerkers focussen op jouw vakgebied. Alle personeelszorgen leg je daarom neer bij ons. Dit kan gaan over het uitzenden en het zoeken naar personeel, maar ook met HR-dossiers, reorganisaties en juridische bijstand helpen wij jou. Gaan we samen jouw organisatie verbeteren?

Avanti helpt vooruit

Vaardigheden en skills zijn net zo belangrijk als een opleiding. Werken zonder jezelf te ontwikkelen is dan ook ondenkbaar. Samen met jou kijken we altijd waar je passie ligt en waar jij allemaal goed in bent. Met behulp van een scholing, cursus of opleiding ben jij dan wellicht nóg aantrekkelijker voor die ene werkgever.

Wij werkenhelpen en denken vooruit

Door passie te matchen met ervaring

Wij kijken breder dan alleen het in contact brengen van medewerker en werkgever. Een uitzendbureau noemen we onszelf dan ook liever niet. Meer een allround dienstverlener in arbeidsbemiddeling die samen met jou aan de slag gaat met die volgende stap. Of dit nu het aannemen van een nieuwe medewerker of juist het vinden van een nieuwe baan is. Hier komt veel meer bij kijken dan het uitzetten van een vacature en het zetten van een handtekening onder een contract. Met ons team van intercedenten, jobcoaches en juristen hebben wij alle kennis in huis om je verder te helpen in alles wat met personeel en werk te maken heeft. Dit doen wij vol gedrevenheid, betrokkenheid en energie. Want passie matchen met ervaring is nu eenmaal ónze passie.

Dus heb jij een vraagstuk rondom personeelszaken, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je alle mogelijkheden gewoon eens met ons bespreken? Maak er werk van en neem contact met ons op!

Maurice Cransveld

Eigenaar

Als ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoeveel een betrouwbare ketenpartner die daadwerkelijk een verlengstuk van je organisatie is waard is. Als jurist heb in inmiddels alle kanten van het spectrum wel gezien en denk ik dat ik me prima kan verplaatsen in alle uitdagingen en (on-)mogelijkheden die een werkgever en een werknemer zoal tegen kunnen komen.

Ik ben gewend te zeggen wat ik doe en te doen wat ik zeg. Dat verwacht ik ook van de mensen om me heen, of dit nou een klant van me is, een potentiële medewerker of een zakelijke relatie. Directheid duurt tenslotte het langst.

Op basis van vertrouwen en energie, bouw ik langdurige relaties op én uit, zoals het hoort. Als het kan gooi ik er ook nog een dosis humor in, het werk wordt toch een stuk leuker als je je op je gemak voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.