GSG onze nieuwe kledingsponsor


GSG is er trots op dat we de 2021-editie van de Kleeberg Cross mogen ondersteunen. Deze geweldige cyclocrossrace voor de amateurs vindt plaats in Nederland, het land van wielerpassie en kampioenen met een race-dna zoals ook GSG dat heeft. GSG is een merk dat sinds 1984 actief is in de productie van sportkleding. GSG is opgericht door Simone Fraccaro een voormalig professionele weg- en baanrenner in de jaren ’70 en ’80. Het bedrijf is tegenwoordig een van de 5 toonaangevende fabrikanten van custom fietskleding in ItaliĆ«. GSG levert zijn producten aan klanten in meer dan 50 landen wereldwijd, maar produceert nog altijd het volledige assortiment in het noordoosten van ItaliĆ«. Op deze manier kunnen wij snelle leveringen, flexibele hoeveelheden en een breed scala aan producten garanderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.