De mooiste plekjes bevaren op de Maas en Albertkanaal met Rederij Stiphout

De 5 passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de Maas en het Albertkanaal en tonen je de mooiste plekjes van de streek. Op de website vind je alle boottochten aan die ze volgens een bepaalde dienstregeling aanbieden. 

stiphout 3

Er is een ruime keuze in diverse boottochten, van een ca. 1 uur durende Rondvaart op de Maas tot een complete dagtocht naar Luik en van een historische Vaarroute door de binnenhaven van Maastricht tot een romantische Saturday Night Dinner Cruise. Groepen vanaf 30 personen hebben ook de mogelijkheid om een boot te charteren voor een dag-, middag- of avondprogramma zoals een lunch-, dinner- of moonlight-cruise. 

De stoere Amerikaanse schoolbussen verzorgen City-Tours door Maastricht en laten je op een originele manier kennis maken met de stad. Ook een combinatie van de schoolbus en de boot behoren tot de mogelijkheden.  

Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.