Willem Marcus, genieten in Zuid-Limburg

Willem Marcus verhuur van chalet en vakantiewoningen.

Uiteraard blijft het park Résidence Valkenburg te Schin op Geul mijn thuisbasis om gastheer te zijn voor mijn gasten. Hier liggen mijn roots en hebben mijn ouders in 1952 de eerste gasten ontvangen op voormalig camping Schoonbron. Bijzonder dat mijn ouders in die tijd al – vanaf de boerderij – oog hadden voor deze geweldige plaats in het Geuldal, een 5 ***** natuurgebied! Maar, ook op andere toplocaties van TopParken wil ik graag een chalet of vakantiewoning voor je reserveren. TopParken beschikt over 14 parken in Nederland. Dus ook voor een TopVerblijf op de Veluwe, de Achterhoek, Noord-Brabant of Noord-Holland ben ik graag je vertrouwde contactpersoon.

Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.