Super 8 een heerlijk Belgisch bier van Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht

AL 120 JAAR EEN ONAFHANKELIJK FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn nog steeds een echte Belgische familiebrouwerij, met ondertussen al de vierde generatie aan het roer. We kiezen er bewust voor om geen deel uit te maken van een grote internationale groep. Omdat Brouwerij Haacht 100% Belgisch is, begrijpen wij de Belgen als geen ander. We weten dat ze ontzettend houden van goed getapte pinten en dat ze verzot zijn op lekker eten en drinken. Het zijn stille genieters. Niet alleen thuis, maar ook op café, op restaurant en tijdens evenementen zoals festivals en de koers.

SUPER 8 is een nieuw gamma dat een ode brengt aan het bier, met één SUPER 8 bier in verschillende vertrouwde stijlen.SUPER 8 Flandrien is een karaktervol blond bier. Met zijn 6,4% alcoholgehalte is de nieuwe kopman van het SUPER 8 gamma een vlotte dorstlesser voor de echte winnaars.

Kruidige knechten
Een kopman zonder een sterke ploeg achter zich pakt geen enkele prijs. Daarom hebben we die van ons omringd met kruidige knechten zoals eik, vanille, koriander en verschillende soorten hop waaronder Saazhop, Belgische hop, kruidige en bloemige hop. Straffe smaakmakers die elke bierliefhebber moeiteloos over de streep trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.