13 Limburgse jeugdwedstrijden bundelen krachten

Maar liefst 13 Limburgse jeugdwedstrijden hebben de krachten gebundeld en gaan hun wielerwedstrijden in 2017 verrijden binnen het circuit dat de naam Limburg Cycling Jeugd Cup heeft gekregen. Het doel van de samenwerking is onder andere om deze Limburgse wedstrijden nog interessanter te maken voor jeugdige wielrenners uit Limburg én buiten Limburg.

Naast de reguliere uitslagen per wedstrijd komen er aparte klassementen voor de bolletjestrui in de heuvelachtige wedstrijden en de groene trui bij vlakke wedstrijden. Tenslotte roept de lokale organisatie bij elke wedstrijd een ‘Renner van de Dag’ uit. Meer informatie alsmede de reglementen zijn te vinden op: www.facebook.com/limburgcyclingjeugdcup of download de flyer hier. 

Het truienklassement van de Limburg Cycling Jeugd Cup wordt mede mogelijk gemaakt door de KNWU – District Limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.