Bike Fun Peter Hoogenhout; de juiste fit

Wij geloven in de juiste fit

Wij bij Bikefun hebben een passie voor fietsers. We hebben in de loop der jaren ervaren dat het bij een fietser om meer draait dan de fiets alleen. Het draait om het creëren van de perfecte synergie tussen rijder en machine. Het draait om comfort, efficiëntie, prestaties en om langer te kunnen rijden.

Bikefun heeft hierop ingespeeld door gebruik te maken van het Trek PrecisionFit systeem. We weten dat een fiets die goed past, een betere rijbeleving oplevert.

De fitters van Bikefun zijn eigenlijk, met behulp van het Trek PrecisionFit systeem, probleemoplossers. Door onze kennis, ervaring, goed luisteren en het kritisch denken, stelt dit alles ons in staat om echt de persoonlijke service te bieden die nodig is voor de unieke aard en aspiraties van elke rijder individueel.

Omdat het fitting proces gebaseerd is op anatomie, ergonomie en aerodynamica en de fitters van Bikefun een optimale service willen bieden, werken wij nauw samen met een zeer ervaren fysiotherapeut, die tevens een passie voor het fietsen heeft.

Zodoende wordt er optimaal gebruik gemaakt van de kennis en ervaring uit beide beroepstakken om de fitting zo perfect mogelijk te laten aansluiten op de wensen en mogelijkheden van de individuele rijder.

Interesse of wil je meer weten over onze Bike fitting? Kijk op https://www.bike-fun.nl/precision-fit voor meer informatie.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.