Van der Linden adviesgroep

Van der Linden Adviesgroep is een onafhankelijke combinatie van bedrijven die particulieren, bedrijven en zelfstandigen adviseert en ondersteunt op een aantal, veelal financiële, gebieden. De voornaamste hiervan zijn:

  • verzekeringen
  • pensioenen en lijfrenten
  • hypotheken
  • lenen, sparen en beleggen
  • financiële planning (waaronder estate planning)
  • personeel en arbeidsvoorwaarden

Ons bedrijf onderscheidt zich door deskundige, hoog opgeleide medewerkers (met vaak zeer ruime ervaring) in een professionele organisatie. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen u daardoor objectief adviseren bij uw keuze voor een leverancier. Wij zijn lid van Adfiz met zijn hoge toelatingseisen, waaronder een verplichte verzekering voor beroepsaansprakelijkheid. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij onze procedures vastgelegd in een uitgebreid kwaliteitssysteem waarvoor periodiek audits plaatsvinden. Onze AFM-inschrijving als Gevolmachtigd Agent bewijst dat wij voldoen aan de hoogste wettelijke eisen die voor tussenpersonen gelden.

Past u bij ons?

Onze organisatie is volledig ingericht op het leveren van advies en begeleiding voor totaal-klanten. Wanneer u als klant ervoor kiest om ons als eerste, en vaak enige, aanspreekpunt voor financiële zaken te gebruiken profiteert u optimaal van alle producten en diensten die wij kunnen leveren. Voor klanten die op losse basis met ons in zee gaan kunnen wij deze dienstverlening niet garanderen omdat wij dan in veel gevallen het draagvlak missen om de diensten te bekostigen.

Onze primaire werkgebied is oostelijk Zuid-Limburg maar in een aantal gevallen kunnen wij onze diensten ook simpel buiten deze regio aanbieden.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.