Kleeberg Challenge gecanceld door corona crises

Het corona virus slaat hard om zich heen. Mensen worden ziek en zelfs erger in enkele gevallen. Dat komt hard aan. De overheid neemt maatregelen om Nederland zo goed als mogelijke door deze crisis heen te loodsen maar dat kan ze natuurlijk niet alleen. Daarvoor zijn we allemaal nodig en ook wij, Stichting KCC, nemen hierin onze verantwoordelijkheid. De 10de editie van de Kleeberg Challenge zal op zaterdag 2 mei geen doorgang vinden.

Gezondheid is ons belangrijkste goed en er is dan ook geen enkele twijfel over het afgelasten van dit evenement. Nu is het tijd  om ervoor te zorgen dat we de mensen die hulp nodig hebben ondersteunen en daar onze energie in te steken.

Intern en samen met de KNWU bekijken we of de 10de  editie op een andere datum in 2020 kan plaatsvinden.

Blijf gezond en let goed op elkaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.