Parkhotel Valkenburg verlengt sponsorcontract met Kleeberg Cross en Kleeberg Challenge

Yes, we zijn uitermate blij dat Parkhotel Valkenburg de komende jaren hoofdsponsor zal zijn van de Kleeberg Cross en de Kleeberg Challenge. Dat is super nieuws voor ons en natuurlijk voor al de renners die graag aan onze wedstrijden deelnemen.

Het wielerhotel van Zuid-Limburg!

Parkhotel Valkenburg is een viersterrenhotel gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Op steenworp afstand ligt het bruisende centrum van Valkenburg. Een pittoresk stadje met mooie mergelgebouwen, verschillende kastelen, wandel- en fietsroutes en volop ontspanning. Ontworpen als Kurhaus door de bekende architect Pierre Cuypers in 1890 betreft dit rijksmonument één van de oudste in gebruik zijnde hotels. Voor dineren, overnachten en vergaderen is Parkhotel Valkenburg een uitstekende locatie!

Parkhotel Valkenburg is op diverse fronten actief als sponsor in de wielerwereld. Het hotel is hoofdsponsor van het professionele dames Parkhotel Valkenburg Cycling Team en van TWC Maaslandster. Daarnaast sponsort Parkhotel Valkenburg ook de Kleeberg Challenge en Cross. Met de ervaring in de wielerwereld is ons hotel geschikt voor wielrenners van jong en oud. Het hotel biedt verschillende faciliteiten voor wielrenners:

  • Afgesloten fietsenstalling
  • Afspuitplek voor fietsers
  • Was service sportkleding
  • Actuele wielrenroutes
  • Begeleiding en materiaalwagen (vooraf reserveren)
  • Pastamaaltijden
  • Sportmassage
  • Fitnessgelegenheid
  • Clinic door Steven Rooks mogelijk

Ontdek vanuit Parkhotel Valkenburg de mooie routes door het Limburgse Heuvelland en de Euregio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.