Op Buitenplaats de Mechelerhof staat alles in het teken van fietsen

   Fietsen, fietsen en nog eens fietsen! Het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg leent zich er perfect voor, zo ook de omgeving rondom Buitenplaats de Mechelerhof. Wij zijn trotse sponsor van de Kleeberg Challenge⨯ een internationaal en nationaal fietsevenement dat speciaal gericht is op veldrijden en jeugdwielrennen.

Jaarlijks verwelkomen wij vele fietsers die bij ons de ideale locatie vinden om te overnachten. Vanaf het park kun je namelijk direct het Limburgse heuvelland verkennen. Het schitterende uitzicht, de ruimte op het park en vakantiewoningen in de stijl van typisch Limburgse hoeves en vakwerkbouw zijn een mooie combinatie.

De 4- en 6-persoonsvakantiewoningen zijn zeer geschikt om met een groep fietsers te verblijven. Voor extra comfort en luxe tijdens dit sportieve evenement kies je de premium vakantiewoningen. Deze zijn allen voorzien van een moderne woonkamer met smart-tv, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en combi-oven, een luxe badkamer met inloopdouche en een slaapkamer. Tevens hebben de woningen een eigen terras en wifi-aansluiting.

Goed om te weten is dat De Mechelerhof diverse fietsfaciliteiten biedt, zoals afsluitbare fietsenstallingen en privé fietskluizen. Deze liggen verspreid over het park tussen de 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen. Het nieuwe fietsreinigingsstation is perfect voor alle fietsers op onze Buitenplaats. Je kunt gemakkelijk je fiets wassen, afspoelen en de banden van de fiets oppompen. De service is gratis voor onze gasten. Er is een wasserette waar je je kleding kunt wassen en drogen. Als officieel ANWB Fietsservicepunt, kun je gebruik maken van de ANWB Fietsservicebox met daarin speciaal fietsgereedschap en reparatiemateriaal.

Zien we jou het weekend van 17 & 18 september op De Mechelerhof?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.