De Gerardushoeve, dé plek om Zuid Limburg te ervaren

     De Gerardushoeve in Epen is de plek bij uitstek om de streek volledig te ervaren: Limburgse streekproducten en een ruime keuze aan vers bereide gerechten voor lunch, borrel en diner, een uitgebreide keuze aan lokale wijnen en een geweldig panoramisch uitzicht.

Dit uitzicht staat al jaar en dag bekend als het mooiste uitzicht van de streek; tot ver over de landsgrenzen en gesierd door glooiende heuvels en grazende runderen. Anno 2022 wordt ‘genieten van de streek’ bij de Gerardushoeve naar een hoger niveau getild: met chef-kok Jeffrey van der Kwaak nieuw in de keuken wordt de menukaart nog verder verfijnd en op het terras bieden nieuwe, hippe loungesets nu alle ruimte om samen met je gezelschap heerlijk onderuitgezakt weg te dromen. Dat is zomer in Limburg! 

Julianastraat 23, Epen (NL) – www.gerardushoeve.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.