Verkeersmaatregelen NK wielrennen rondom Fromberg

Zaterdag 24 juni en zondag 25 juni vindt rondom de Fromberg, Vrakelberweg en Elkenrade het NK wielrennen voor Nieuwelingen en Junioren plaats. Daarvoor zijn door de organisatie in samenwerking met de gemeente Gulpen-Wittem en Voerendaal verkeersmaatregelen getroffen. We ontkomen er niet aan om wegen af te sluiten op die dag voor de veiligheid van de renners en het publiek.

  • Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni is de Vrakelbergerweg, Afvaartweg, Heugdenweg, Kolmonderweg, Kruishoeveweg, Ribbelheideweg, Elkenrade (naar en van Eijserheide) voor doorgaand verkeer afgesloten.
  • De verkeermaatregelen gelden op zaterdag vanaf 8.00 uur tot en met 14.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur.Buiten de genoemde afgesloten wegen zijn de omliggende dorpen allemaal bereikbaar. Fruitboer Erkens en Pauls Ijs en Spijs zijn bereikbaar.
  • Er zijn diverse omleidingsroutes die u helpen om op deze dagen uw bestemming te bereiken. Dat zal op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni via een andere route moeten en zal wat meer van u tijd vragen.
Het hele verkeersplan zal u tezijnertijd kunnen inzien op onze website www.kleebergchallenge.nl. Daar staat alle informatie over dit NK. We zien u natuurlijk ook graag als toeschouwer langs de route.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.