Tropisch genieten bij onze hoofdsponsor; Lions Dive & Beach Resort Curaçao

We zijn er trots op om voor het tweede achtereenvolgende jaar Lions Dive & Beach Resort Curaçao als hoofdsponsor aan ons te mogen binden. Lions Dive & Beach Resort is het perfecte startpunt voor heerlijk tropisch genieten.

Lions Dive & Beach Resort is een veelzijdig resort met voor elk wat wils; of u nu alleen of met z’n tweeën bent, met vrienden of met het hele gezin. Het resort beschikt over standaard hotelkamers tot hotelkamers met frontaal zeezicht. Van 2-slaapkamer appartementen rondom het 50 meter zwembad tot luxe suites met adembenemend zicht over de Caribische zee. En voor de echte romanticus hebben wij een heerlijk 200m² penthouse!

Stiekum dromen wij bij het zien van onderstaande film al van een zandstrandje met zwembad en palmbomen op de flanken van de Kleeberg.

Meer informatie  over Lions Dive & Beach Resort Curaçao is te vinden op hun website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.