NK Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni is de Vrakelbergerweg, Afvaartweg, Heugdenweg, Kolmonderweg, Kruishoeveweg, Ribbelheideweg, Elkenrade (naar en van Eijserheide) voor doorgaand verkeer afgesloten.

De verkeermaatregelen gelden op zaterdag vanaf 8.00 uur tot en met 14.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur.

Buiten de genoemde afgesloten wegen zijn de omliggende dorpen allemaal bereikbaar. Fruitboer Erkens en Pauls IJs en Spijs zijn bereikbaar. Er zijn diverse omleidingsroutes die u helpen om op deze dagen uw bestemming te bereiken. Dat zal op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni via een andere route moeten en zal wat meer van u tijd vragen.

Klik hier voor Verkeersplan 

Bewonerspassen

FROMBERG

De inwoners van Fromberg krijgen ieder 2 bewonerspassen. Dan is het duidelijk dat het geen “vreemd verkeer “ is. Verkeersregelaar zal dit controleren. Toeschouwers en ouders van renners hebben hier geen doorgang met hun vervoermiddel.

ELKENRADE

De bewoners van Elkenrade 28, 29  krijgen ook een pas en mogen met de rijrichting mee over ’t parcours zodat men in Elkenrade kan komen.